19
December , 2014
Friday

Ranska.net

La Communauté franco-finlandaise

French with Vincent

Apprenez le francais avec Vincent

Les comptines de la grenouille

Vous êtes prêts à chanter ?

Imagiers.net

Découvrez Imagiers.net

Vous aimez les ecards ?

Pour tout leur dire...

Vous aimez les ecards ?

Pour tout leur dire...

Comptines pour tous

Envie de chanter ?

Chocolat

Posted by admin

Claire Denis: Chocolat – 1988 – 105 min
Kamerun hieman ennen itsenäistymistä.
Marc Dalens, vaimonsa Aimée ja tyttärensä France asuvat Ranskan pienellä hallintoalueella Kamerunissa. Heidän kotinsa sijaitsee kaukana muusta asutuksesta huonojen teiden takana. Marc on usein poissa työnsä takia ja postikin kannetaan vain kaksi kertaa kuukaudessa. Miehensä poissa ollessa Aimée panee kaiken energiansa puutarhan hoitoon sillä aikaa, kun France-tytär viettää aikaansa perheen palvelijapojan Protéen kanssa.
Mikään ei tunnu järkyttävän Dalensin perheen rauhaa, kunnes eräänä päivänä lentokone tekee pakkolaskun aivan heidän talonsa lähistölle.
Pääosissa : Isaach de Bankolé, Giulia Boschi, François Cluzet.
Cannesin festivaalin kilpailusarjassa 1988

Both comments and pings are currently closed.

Derniers articles publiés sur le site :

Dernières photos de Finlande

aarikka bells  Interesting Shapes  Old news  #winter #newyear #snow #travel #finland #cute #fun #christmas #day #decoration #morning #goodmorning #photo #light  Lapland Sunset  Vidja 2014 12_EPI4500  1926 House in Helsinki  Finnish Post Box  Temppeliaukio Church (Rock Church)  Åland Car Nnumberplate  Veteran Airplane at Helsinki Airport  Temppeliaukio Church (Rock Church)  Helsinki Post Office  Temppeliaukio Church (Rock Church)  Temppeliaukio Church (Rock Church)  Mannerheim Statue, Helsinki  

Add to Google Reader or Homepage Subscribe in NewsGator Online Subscribe in Rojo Add to My AOL Add to netvibes Subscribe in Bloglines Add to The Free Dictionary Add to Plusmo Subscribe in NewsAlloy Add to Excite MIX Add to fwicki Add to Webwag Add to Attensa Receive IM, Email or Mobile alerts when new content is published on this site. Subscribe in podnova Add to Pageflakes
    Loading...Recent Comments

This website and around 99% of the interviews have been done by myself (Vincent Lefrançois).

Recent Comments

L’Invisible Elina (Näkymätön Elina)

On déc-19-2008
Reported by admin

225

On jan-25-2007
Reported by admin

Trop belle pour toi

On jan-30-2007
Reported by admin

Helsinki - Place de Hakaniemi

On août-31-2006
Reported by admin

Harri from Magyar Posse

On jan-18-2007
Reported by admin

Recent Posts